Over Disha Consultancy

Disha Consultancy
Disha Consultancy is een landelijk opererend bureau, opgericht door Rita Balla, psycholoog NIP en loopbaanadviseur met ruim 10 jaar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening, de reïntegratiebranche, overheid en non-profit organisaties.

Werkwijze
Mijn missie is werken vanuit je CRACHT (Creativiteit, Ambities, Hartstocht en Talenten).

Ik zie het als een uitdaging om je te helpen je kwaliteiten te ontdekken en handvatten te geven om de juiste keuzes te maken binnen een studie, loopbaan of levenspad.

Wat je van mij kunt verwachten is een luisterend oor, een kritische blik en persoonlijke aandacht, maar daarnaast ook een waardevol advies waar je echt iets mee kunt in je verdere loopbaan.

Onderscheidend in mijn aanpak ten opzichte van andere bureau’s is dat ik werk volgens een unieke methodiek, waarbij inzicht in kernwaarden leidend zijn. Na afloop van het traject weet je heel goed waar je kwaliteiten liggen en heb je een concreet beeld van bijvoorbeeld passende beroepen en/of een baan voor jou.

Adviseur
Als adviseur neem ik de rol in van gids, coach, onderwijzer, mentor en sponsor
(R. Dilts)

Gids, waar je de weg wijst naar instanties of informatie geeft
Coach, waar je traint in vaardigheden
Onderwijzer, waar je de kennis overdraagt
Mentor, waar je inspirerende vragen stelt
Sponsor, waar je een podium biedt en degene bent die vertrouwen heeft in het halen van het doel

Aanpak:
In een oriënterend gesprek bespreken we de vraagstelling. Aan de hand hiervan  bepalen wij een richting en stellen wij een stappenplan op. De bijeenkomsten vinden plaats op een locatie dichtbij de eigen woonplaats.   

 
Disha Consultancy | Hoofddorp | 06-10882886


aangesloten bij

73144 bezoekers (101842 hits) sinds 26-7-2011